Lidmaatschap en meer

thebikers
The Bikers is een organisatie waar je voor een paar tientjes per jaar lid van kunt worden. We bieden al onze leden een gids per kwartaal met nieuwe routes en tips. De gids is gratis, het wordt gedrukt met het geld dat we krijgen voor de reclames die we in de gids plaatsen. Heb je interesse in het plaatsen van een advertentie in de gids, dan kun je direct contact opnemen met ons via het contactformulier. We geven graag op voorhand aan dat er niet onderhandeld wordt over de prijzen. Die zijn voor alle bedrijven gelijk en we maken geen uitzonderingen.

Wanneer je lid wilt worden, kun je dit via het contactformulier aangeven. Let erop dat je een geldig emailadres op moet geven, het lidmaatschap moet namelijk per mail bevestigd worden. Wil je de vorige gids ook hebben, of wil je een andere gids bestellen uit het verleden, dan is dat mogelijk. We vragen je dan om een mail te sturen naar ons. De gidsen kosten €15 per gids voor de gidsen uit het verleden. De gids wordt opgestuurd zodra de betaling binnen is. Je kunt betalen via Neteller, PayPal, maar ook via bankoverschrijving. We werken eraan om iDeal aan te bieden voor de mensen die vanuit Nederland willen betalen, maar dat is op dit moment nog niet rond. Zodra dit wel het geval is, wordt het aangepast op de website.

Materiaal huren of kopen

We hebben verschillende samenwerkingen met andere bedrijven en partijen waardoor we bepaalde producten goedkoper aan kunnen kopen dan andere bedrijven dit kunnen doen. Voor onze leden is dat direct voordeel, want we kunnen fietsen, helmen, hesjes en meer direct leveren vanuit de voorraad van onze groothandel. Ook hiervoor hoef je alleen maar een mail te sturen, of via telefoon contact op te nemen zodat je speciale wensen aan kunt geven. De prijzen via The Bikers zijn gemiddeld 10 tot 15% lager dan de prijzen die je normaal zou betalen wanneer je de producten direct aan zou schaffen.

We verhuren ook fietsen. Dat gebeurt niet alleen vanuit de locatie van de organisatie zelf. Ook hier werken we namelijk samen met verschillende aanbieders, zodat we overal in Europa fietsen aan kunnen bieden ter verhuur voor scherpe prijzen. We vinden dit een ideaal concept. Wil je op vakantie in Tsjechië en wil je daar gaan fietsen? Dan regel je dat via ons. Ben je op Kreta en wil je een fiets huren omdat je dan wat meer kunt zien van het eiland? Ook dat kunnen we voor je regelen. Je betaalt gewoon via ons, dus je loopt geen risico. Als lid van The Bikers betaal je geen borg voor de fietsen die je huurt. Ben je geen lid maar heb je wel onze hulp nodig, dan kunnen we onze contacten aanspreken. De betalingen gaan dan uiteraard niet via ons en wij kunnen ook niet voor de borgsom staan omdat je niet bij ons aangesloten bent. Slim om daar even over na te denken voordat je op vakantie gaat.